Duurzaamheidskeurmerk van het Duits instituut voor Duurzaamheid en Economie

Duurzaamheidscertificaat Duits Instituut voor Duurzaamheid & Economie
OWA heeft een duurzaamheidskeurmerk van het Duits instituut voor Duurzaamheid en Economie (Deutsche Institut für Nachhaltigkeit & Ökonomie ) ontvangen. Het keurmerk ‘Gesicherte Nachhaltigkeit’ (ofwel: Gewaarborgde Duurzaamheid) wordt toegekend aan bedrijven die hun productieproces dermate duurzaam hebben ingericht, dat volgende generaties verzekerd zijn van een duurzame toekomst.

Het keurmerk wordt gegeven aan bedrijven die efficiënt omspringen met energie, materiaal en kosten. Ook moet er gebruik worden gemaakt van recyclebare en gerecyclede materialen. Bovendien gelden er criteria rondom een goede en gezonde werkomgeving. OWA is op al deze fronten glansrijk door de test gekomen.

Het keurmerk is toegekend omdat OWA:

–              Werkt met 100% recyclebaar materiaal

–              Energie- en waterbesparend produceert en uitstoot vermindert

–              Grondstoffen regionaal transporteert

–              Gezondheid en welzijn verbetert met haar akoestische plafondpanelen

–              De strengste richtlijnen van duurzaamheid, milieu- en klimaatbescherming vervult.

OWA investeert voortdurend in duurzame en milieuvriendelijke producten en diensten. Het meest recente voorbeeld is OWA Green Circle, een cradle to cradle service waarmee afbouwers en architecten duurzaam te werk kunnen gaan. Ontdek wat u kunt doen om uw project en de wereld een beetje groener te maken.

 

Heeft u vragen over het duurzaamheidskeurmerk? Neem contact op met Ilona Hirsch via +49 93 73-2 01-2 45 of ilona.hirsch(at)owa(dot)de.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *